nacho corredor

Avís legal

Condicions d’ús
Us recomanem llegir l’avís legal a cada visita al lloc, ja que les condicions d’ús poden variar en el temps i la navegació implica l’acceptació de les condicions aquí reflectides.
L’accés a la nostra web és lliure i gratuït excepte pel que fa al cost de connexió de la xarxa de telecomunicacions subministrada per l’operador d’accés contractat pels usuaris.
El simple accés a la web no suposa cap mena de relació comercial entre nosaltres i el nostre visitant.
La informació que facilitem, així com els enllaços externs seleccionats són a títol informatiu i no han de ser exhaustius ni vinculants. No ens farem responsables dels continguts enllaçats a altres dominis.
La informació i les dades personals que l’usuari ens faciliti en el procés de comunicació, bé mitjançant l’enviament d’un email, bé al formulari de contacte, s’utilitzarà exclusivament per donar resposta a la vostra demanda d’informació i no seran cedides a tercers.

Propietat intel·lectual i industrial
El domini www.nachocorredor.es està registrat i en som els propietaris.
Els continguts d’aquest lloc web estan sota la protecció de la llicència Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.

Aquesta llicència us dóna dret a:
Copiar, distribuir i comunicar públicament els continguts d’aquest lloc web (textos, imatges o documents);
Fer obres derivades de tals continguts.

Amb aquestes condicions:
Reconéixer explícitament l’origen d’aquests continguts, expressant sota la còpia o derivació el següent: “Origen: www.nachocorredor.es”.

El treball derivat s’haurà de difondre amb la mateixa llicència.
A més en els casos en què es tracti d’una obra amb format electrònic, la menció al nostre lloc web ha d’estar enllaçada a la URL següent: www.nachocorredor.es.

Nacho Corredor es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions sobre la informació continguda a la seva web oa la seva configuració o presentació.

Nacho Corredor no garanteix la inexistència d’errors en l’accés a la web, en el seu contingut, ni que aquest es trobi oportunament actualitzat, encara que desenvoluparà els esforços precisos per evitar-los i, si escau, esmenar-los o actualitzar-los al més aviat possible.

Tant l’accés a la web, com l’ús que es pugui fer de la informació que conté són de l’exclusiva responsabilitat de qui el realitza.

Nacho Corredor no assumeix cap responsabilitat derivada de la connexió o continguts dels enllaços de tercers a què es fa referència a la web.